سهراب مَنش

۱۳۸۲ آبان ۲۱, چهارشنبه

زنان در دوره قاجارامشب داشتم به اين سری عکسهای مربوط به دوره قاجار در سایت کارگاه نگاه می‌کردم.
من با توجه به سن و سالی که دارم، به یاد می‌آورم که حدود ۳۰ سال پیش، اگر کسی یک دوربین عکاسی شخصی داشت، حتما آدم اعیانی بود!
حدود ۱۰۰ سال پیش این عکس گرفته شده است، صاحب عکس که یک زن شیطون هست! حتما برای خودش در آن زمان کسی بوده، که توانسته عکاس باشی را به منزل بیاورد و عکسی از خود بگیرد و به یادگار بگذارد! حدود صد سال از گرفتن این عکس گذشته است و استخوانهای صاحب عکس حتما تاکنون هفت بار پوسیده شده. ولی عکس زنده در روبروی من نشسته و همچنان با شیطنت دامن کوتاهش را کمی بالا زده و لذت بردن از اینکار را با لبخندی که سعی دارد آن را مخفی کند به بیننده منتقل می‌کند!
اگر عمر مجال داد، حتما در سن ۴۰ سالگی به یک عکاسی خواهم رفت و یکی از این عکسها به سبک آرتیستی از خودم خواهم گرفت و نگه خواهم داشت. کسی چه میداند شاید صد سال دیگر عکس من نیز در برابر دیدگان مردمی که با کنجکاوی به عکس نگاه می‌کنند باشد.
شما هم اگر امکانش را دارید، سعی کنید هر پنج سال یکبار از خودتان یک عکس خوب و بزرگ بگیرید. مطمئن باشی که پشیمان نخواهید شد!

من نیز چو خورشید دلم زنده به عشق است، راه دل خود را نتوانم که نپویم.

نوشتن تاریخ یعنی شناختن خود و گشودن افقی برای آینده، از راه آگاهی از گذشته!

یا همه دردهای دنیا را برای من خلق کرده اند، یا مرا برای همه دردهای دنیا!

هوشمندی مرد را از روی جواب هايش می توان تشخيص داد و درايت او را از سئوالاتش می توان فهميد.

برای همه دنیا تو یک نفری، و برای یک نفر تمام دنیا

تو را نه براي هميشه با تو بودن نه براي يك عمر زير سقفي نفس كشيدن نه براي اين حرف مضحك كه: – سنگ صبور روزهای سخت زند‌گی‌ام باشی نه براي زيبايي ات نه براي هوس هايم نه حتا براي عشق – كه حرف بزرگي است – تو را مي خواهم فقط براي اين كه يك روز ديگر زندگي را دوست داشته باشم




تماس با نویسنده وبلاگ



PageRank







من میخوانم،شما چی؟



سایتهای مورد علاقه











my widget for counting
<>

[Powered by Blogger]