طرز تهیه عدسی در منزل من.
مواد اولیه و آخرییه:: عدس = هر چقدر احساس میکنید میتوانید بخورید.آب= انقدر که نه ته قابلمه بسوزه و نه انقدر که وقتی جوش آمد از قابلمه بریزه بیرون.روغن = چقدر دوست دارید چاق بشوید؟همانقدر.قابلمه =1 عدد باید کافی باشه!!سپس با بودن این وسایل چون عدس نپخته خیلی سفت هست.پس مجبوریم که بگذاریم رو گاز 1 ساعت بجوشد.عدسی حاضر هست.هنر نزد ایرانیان است و بس
توضیح:: اگر یادتان نرفته بود نمک بخرید.و در منزل نمک هم داشتید.یک کم بزنید.ثواب داره